چگونه آجیل را طعم‌دار کنیم

خلاصه
1404/03/10

طعم‌دار کردن آجیل در ایران یک هنر و سنت دیرینه است و روش‌های متنوعی برای این کار وجود دارد. در اینجا به چند روش محبوب و کاربردی اشاره می‌کنم: **1. آجیل شور:** * **مواد لازم



طعم‌دار کردن آجیل در ایران یک هنر و سنت دیرینه است و روش‌های متنوعی برای این کار وجود دارد. در اینجا به چند روش محبوب و کاربردی اشاره می‌کنم:

**1. آجیل شور:**

* **مواد لازم:**
* آجیل خام (گردو، بادام، فندق، پسته، تخمه و...)
* آب
* نمک
* (اختیاری) ادویه‌جات: فلفل، پودر سیر، پودر پیاز، زیره، آویشن، رزماری
* **روش کار:**
1. آجیل‌ها را در یک کاسه بزرگ بریزید.
2. آب را به مقدار کافی اضافه کنید تا روی آجیل‌ها را بپوشاند.
3. نمک و ادویه‌جات دلخواه را به آب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حل شوند.
4. اجازه دهید آجیل‌ها حداقل 30 دقیقه و حداکثر چند ساعت در آب نمک خیس بخورند. هر چه بیشتر خیس بخورند، طعم‌دارتر می‌شوند.
5. آجیل‌ها را از آبکش رد کنید و روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود.
6. آجیل‌ها را در سینی فر بچینید و در دمای پایین (حدود 150 درجه سانتی‌گراد) به مدت 20-30 دقیقه تفت دهید تا خشک و برشته شوند. مراقب باشید نسوزند. می‌توانید هر چند دقیقه یک بار آن‌ها را زیر و رو کنید.
7. همچنین می‌توانید آجیل‌ها را در تابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا خشک شوند. در این روش باید مدام آن‌ها را هم بزنید تا نسوزند.

**نکات مهم در تهیه آجیل شور:**

* میزان نمک به ذائقه شما بستگی دارد. بهتر است ابتدا مقدار کمی نمک اضافه کنید و بعد از چشیدن، در صورت نیاز بیشتر کنید.
* برای طعم‌دار کردن می‌توانید از آبلیمو، سرکه بالزامیک یا سس ورسترشایر نیز استفاده کنید.
* برای ماندگاری بیشتر، آجیل‌های شور را در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

**2. آجیل شیرین:**

* **مواد لازم:**
* آجیل خام
* شکر یا عسل
* آب
* (اختیاری) ادویه‌جات: دارچین، زنجبیل، هل
* **روش کار:**
1. شکر و آب را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و شربت غلیظی به دست آید.
2. ادویه‌جات دلخواه را به شربت اضافه کنید.
3. آجیل‌ها را به شربت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه قسمت‌های آن‌ها به شربت آغشته شود.
4. آجیل‌ها را روی یک کاغذ روغنی پهن کنید و اجازه دهید خنک شوند و شربت روی آن‌ها سفت شود.
5. می‌توانید آجیل‌های شیرین را در فر نیز تهیه کنید. برای این کار، آجیل‌ها را با شربت مخلوط کنید و در سینی فر بچینید و در دمای پایین تفت دهید تا خشک و کاراملی شوند.

**نکات مهم در تهیه آجیل شیرین:**

* میزان شیرینی به ذ
در سایت خشکبارجو، فروشندگان، تولیدی ها و عمده فروشی های آجیل و خشکبار می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و محصولات آنها دسترسی داشته باشند. سایت خشکبارجو به نشانی https://www.KhoshkBarjoo.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات آجیل و خشکبار می باشد.
بهترین فروشندگان آجیل و خشکبار به ترتیب ستاره در سایت خشکبارجو
فروشگاه
کشمش آفتابی عمده خرده
یزد
فروشگاه
انجیر مرغوب استهبان (زرد)
بندر عباس
فروشگاه
خرید فروش حبوبات و خشکبار
اراک
فروشگاه
نارگیل داودی
مشهد
09929297082
فروشگاه
خشکبار و لواشک خانگی اروما
ارومیه
09330166432
فروشگاه
زرشک،انجیر،بادام
خرم‌آباد
09174479523


اگر شما هم به کار خرید و فروش خشکبار،آجیل،میوه خشک،تنقلات،خواربار و غیره مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «خشکبارجو» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشندگان آجیل و خشکبار به ترتیب ستاره در سایت خشکبارجو
09929297082 (مشهد )
09174479523 (خرم‌آباد )
09371078416 (رشت )
09180045372 (سنندج )
09196610229 (قزوین)
09336049684 (زاهدان )
09150079781 (بجنورد )
09371919788 (شهرکرد)
09373347240 (بوشهر)
09137532610 (بوشهر)
09145425142 (ارومیه)
09145094275 (ارومیه)
09100490917 (تبریز)
09390510175 (تبریز)
09129373654 (تهران)
09352426817 09014800306 (مشهد )
09141873387 (شیراز )
09140994128 (کرمان )
09124077427 (تهران)