- خشکبارجو
- مرکز مقالات
- چگونه آجیل را طعمدار کنیم
چگونه آجیل را طعمدار کنیم
خلاصه
1404/03/10
طعمدار کردن آجیل در ایران یک هنر و سنت دیرینه است و روشهای متنوعی برای این کار وجود دارد. در اینجا به چند روش محبوب و کاربردی اشاره میکنم: **1. آجیل شور:** * **مواد لازم
طعمدار کردن آجیل در ایران یک هنر و سنت دیرینه است و روشهای متنوعی برای این کار وجود دارد. در اینجا به چند روش محبوب و کاربردی اشاره میکنم:
**1. آجیل شور:**
* **مواد لازم:**
* آجیل خام (گردو، بادام، فندق، پسته، تخمه و...)
* آب
* نمک
* (اختیاری) ادویهجات: فلفل، پودر سیر، پودر پیاز، زیره، آویشن، رزماری
* **روش کار:**
1. آجیلها را در یک کاسه بزرگ بریزید.
2. آب را به مقدار کافی اضافه کنید تا روی آجیلها را بپوشاند.
3. نمک و ادویهجات دلخواه را به آب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حل شوند.
4. اجازه دهید آجیلها حداقل 30 دقیقه و حداکثر چند ساعت در آب نمک خیس بخورند. هر چه بیشتر خیس بخورند، طعمدارتر میشوند.
5. آجیلها را از آبکش رد کنید و روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
6. آجیلها را در سینی فر بچینید و در دمای پایین (حدود 150 درجه سانتیگراد) به مدت 20-30 دقیقه تفت دهید تا خشک و برشته شوند. مراقب باشید نسوزند. میتوانید هر چند دقیقه یک بار آنها را زیر و رو کنید.
7. همچنین میتوانید آجیلها را در تابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا خشک شوند. در این روش باید مدام آنها را هم بزنید تا نسوزند.
**نکات مهم در تهیه آجیل شور:**
* میزان نمک به ذائقه شما بستگی دارد. بهتر است ابتدا مقدار کمی نمک اضافه کنید و بعد از چشیدن، در صورت نیاز بیشتر کنید.
* برای طعمدار کردن میتوانید از آبلیمو، سرکه بالزامیک یا سس ورسترشایر نیز استفاده کنید.
* برای ماندگاری بیشتر، آجیلهای شور را در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
**2. آجیل شیرین:**
* **مواد لازم:**
* آجیل خام
* شکر یا عسل
* آب
* (اختیاری) ادویهجات: دارچین، زنجبیل، هل
* **روش کار:**
1. شکر و آب را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و شربت غلیظی به دست آید.
2. ادویهجات دلخواه را به شربت اضافه کنید.
3. آجیلها را به شربت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه قسمتهای آنها به شربت آغشته شود.
4. آجیلها را روی یک کاغذ روغنی پهن کنید و اجازه دهید خنک شوند و شربت روی آنها سفت شود.
5. میتوانید آجیلهای شیرین را در فر نیز تهیه کنید. برای این کار، آجیلها را با شربت مخلوط کنید و در سینی فر بچینید و در دمای پایین تفت دهید تا خشک و کاراملی شوند.
**نکات مهم در تهیه آجیل شیرین:**
* میزان شیرینی به ذ
در سایت خشکبارجو، فروشندگان، تولیدی ها و عمده فروشی های آجیل و خشکبار می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و محصولات آنها دسترسی داشته باشند. سایت خشکبارجو به نشانی https://www.KhoshkBarjoo.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات آجیل و خشکبار می باشد.
**1. آجیل شور:**
* **مواد لازم:**
* آجیل خام (گردو، بادام، فندق، پسته، تخمه و...)
* آب
* نمک
* (اختیاری) ادویهجات: فلفل، پودر سیر، پودر پیاز، زیره، آویشن، رزماری
* **روش کار:**
1. آجیلها را در یک کاسه بزرگ بریزید.
2. آب را به مقدار کافی اضافه کنید تا روی آجیلها را بپوشاند.
3. نمک و ادویهجات دلخواه را به آب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا حل شوند.
4. اجازه دهید آجیلها حداقل 30 دقیقه و حداکثر چند ساعت در آب نمک خیس بخورند. هر چه بیشتر خیس بخورند، طعمدارتر میشوند.
5. آجیلها را از آبکش رد کنید و روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
6. آجیلها را در سینی فر بچینید و در دمای پایین (حدود 150 درجه سانتیگراد) به مدت 20-30 دقیقه تفت دهید تا خشک و برشته شوند. مراقب باشید نسوزند. میتوانید هر چند دقیقه یک بار آنها را زیر و رو کنید.
7. همچنین میتوانید آجیلها را در تابه روی حرارت ملایم تفت دهید تا خشک شوند. در این روش باید مدام آنها را هم بزنید تا نسوزند.
**نکات مهم در تهیه آجیل شور:**
* میزان نمک به ذائقه شما بستگی دارد. بهتر است ابتدا مقدار کمی نمک اضافه کنید و بعد از چشیدن، در صورت نیاز بیشتر کنید.
* برای طعمدار کردن میتوانید از آبلیمو، سرکه بالزامیک یا سس ورسترشایر نیز استفاده کنید.
* برای ماندگاری بیشتر، آجیلهای شور را در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
**2. آجیل شیرین:**
* **مواد لازم:**
* آجیل خام
* شکر یا عسل
* آب
* (اختیاری) ادویهجات: دارچین، زنجبیل، هل
* **روش کار:**
1. شکر و آب را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و شربت غلیظی به دست آید.
2. ادویهجات دلخواه را به شربت اضافه کنید.
3. آجیلها را به شربت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه قسمتهای آنها به شربت آغشته شود.
4. آجیلها را روی یک کاغذ روغنی پهن کنید و اجازه دهید خنک شوند و شربت روی آنها سفت شود.
5. میتوانید آجیلهای شیرین را در فر نیز تهیه کنید. برای این کار، آجیلها را با شربت مخلوط کنید و در سینی فر بچینید و در دمای پایین تفت دهید تا خشک و کاراملی شوند.
**نکات مهم در تهیه آجیل شیرین:**
* میزان شیرینی به ذ
در سایت خشکبارجو، فروشندگان، تولیدی ها و عمده فروشی های آجیل و خشکبار می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و محصولات آنها دسترسی داشته باشند. سایت خشکبارجو به نشانی https://www.KhoshkBarjoo.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات آجیل و خشکبار می باشد.
بهترین فروشندگان آجیل و خشکبار به ترتیب ستاره در سایت خشکبارجو
اگر شما هم به کار خرید و فروش خشکبار،آجیل،میوه خشک،تنقلات،خواربار و غیره مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «خشکبارجو» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشندگان آجیل و خشکبار به ترتیب ستاره در سایت خشکبارجو
سایر مطالب آموزشی سایت خشکبارجو :
- نکات مهم در صادرات آجیل و خشکبار
- بهترین زمان خرید آجیل با قیمت مناسب
- نحوه بستهبندی خشکبار برای فروش
- نکات مهم در خرید آجیل عمده
- چگونه از آجیل و خشکبار درآمد کسب کنیم
- روشهای جلوگیری از آفتزدگی خشکبار
- چطور آجیل و خشکبار را نگهداری کنیم تا خراب نشوند
- تجهیزات موردنیاز برای مغازه آجیل و خشکبار
- هزینه راهاندازی مغازه خشکبار فروشی
- مراحل راهاندازی فروشگاه آجیل و خشکبار
- خاصیت خرمای خشک