چگونه خشکبار را با طعم‌دهنده‌های طبیعی طعم‌دار کنیم

خلاصه
1404/05/03

خشکبار طعم‌دار یک میان‌وعده خوشمزه و پرطرفدار است. در ایران به دلیل تنوع بالای ادویه‌ها و گیاهان معطر، فرصت‌های زیادی برای طعم‌دار کردن خشکبار به روش‌های طبیعی وجود دارد. در ای



خشکبار طعم‌دار یک میان‌وعده خوشمزه و پرطرفدار است. در ایران به دلیل تنوع بالای ادویه‌ها و گیاهان معطر، فرصت‌های زیادی برای طعم‌دار کردن خشکبار به روش‌های طبیعی وجود دارد. در اینجا چند روش و ایده برای طعم‌دار کردن خشکبار با استفاده از مواد طبیعی در ایران ارائه می‌شود:

**1. طعم‌دار کردن با ادویه‌ها:**

* **زعفران:** زعفران یکی از با ارزش‌ترین طعم‌دهنده‌های ایرانی است. برای طعم‌دار کردن پسته، بادام یا فندق، می‌توانید ابتدا خشکبار را کمی خیس کنید و سپس با زعفران ساییده شده و مقدار کمی نمک مخلوط کنید. سپس در فر با حرارت ملایم خشک کنید.
* **زیره:** زیره سبز یا سیاه، عطر و طعم گرم و دلپذیری به خشکبار می‌دهد. می‌توانید زیره را آسیاب کرده و با کمی نمک و فلفل قرمز مخلوط کنید و روی خشکباری مانند تخمه کدو بپاشید.
* **فلفل:** از انواع فلفل‌های ایرانی مانند فلفل قرمز، فلفل سیاه یا حتی فلفل‌های محلی تند برای طعم‌دار کردن خشکبار استفاده کنید. برای تهیه طعم تند و شیرین، فلفل را با مقداری شکر قهوه‌ای یا شیره خرما مخلوط کنید.
* **دارچین و زنجبیل:** این دو ادویه گرم، عطر و طعم دلپذیری به خشکبار می‌دهند. می‌توانید از پودر دارچین و زنجبیل برای طعم‌دار کردن بادام، گردو یا کشمش استفاده کنید.
* **ادویه کاری:** مخلوط ادویه کاری، ترکیبی از ادویه‌های مختلف مانند زردچوبه، گشنیز، زیره، فلفل و غیره است و طعم خاصی به خشکبار می‌دهد.
* **سماق:** سماق طعم ترش و ملایمی دارد و برای طعم‌دار کردن تخمه آفتابگردان یا بادام زمینی مناسب است.

**2. طعم‌دار کردن با گیاهان معطر:**

* **رزماری:** رزماری خشک شده، عطر و طعم قوی و خاصی دارد. می‌توانید رزماری را با کمی روغن زیتون و نمک مخلوط کرده و روی بادام یا فندق بمالید و در فر خشک کنید.
* **آویشن:** آویشن خشک شده، طعم گیاهی و کمی تند دارد. می‌توانید آویشن را با روغن زیتون و نمک مخلوط کرده و روی تخمه کدو یا تخمه آفتابگردان بپاشید.
* **نعناع:** نعناع خشک شده، طعم خنک و تازه‌ای به خشکبار می‌دهد. می‌توانید نعناع را با کمی شکر و نمک مخلوط کرده و روی کشمش یا توت خشک بپاشید.
* **شوید:** شوید خشک شده، طعم ملایم و دلپذیری دارد. می‌توانید شوید را با روغن زیتون و نمک مخلوط کرده و روی تخمه کدو بپاشید.

**3. طعم‌دار کردن با آبلیمو و پوست مرکبات:**

* **آبلیمو:** آبلیمو طعم ترش و تازه‌ای به خشکبار می‌دهد. می‌توانید خشکبار را با آبلیمو و کمی نمک مخلوط کرده و در فر خشک کنید.
* **پوست پرتقال و نارنج:** پوست پرتقال و نارنج رنده شده، عطر و طعم بی‌نظیری به خشکبار می‌دهند. می‌توانید پوست
در سایت خشکبارجو، فروشندگان، تولیدی ها و عمده فروشی های آجیل و خشکبار می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و محصولات آنها دسترسی داشته باشند. سایت خشکبارجو به نشانی https://www.KhoshkBarjoo.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات آجیل و خشکبار می باشد.
بهترین فروشندگان آجیل و خشکبار به ترتیب ستاره در سایت خشکبارجو
فروشگاه
عناب 1403خشک ریز درشت متوسط
بیرجند
فروشگاه
پخش عمده کشمش ومویز آفتاب خشک(افتابی)
اهواز
فروشگاه
کشمش آفتابی
بجنورد
فروشگاه
خشکبار آذرشهر
آذرشهر
09149057075
فروشگاه
نارگیل داودی
مشهد
09929297082
فروشگاه
خشکبار و لواشک خانگی اروما
ارومیه
09330166432


اگر شما هم به کار خرید و فروش خشکبار،آجیل،میوه خشک،تنقلات،خواربار و غیره مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «خشکبارجو» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشندگان آجیل و خشکبار به ترتیب ستاره در سایت خشکبارجو
09149057075 (آذرشهر)
09929297082 (مشهد )
09175122434 (بندر عباس)
09174479523 (خرم‌آباد )
09371078416 (رشت )
09180045372 (سنندج )
09196610229 (قزوین)
09336049684 (زاهدان )
09371919788 (شهرکرد)
09373347240 (بوشهر)
09137532610 (بوشهر)
09145425142 (ارومیه)
09145094275 (ارومیه)
09100490917 (تبریز)
09390510175 (تبریز)
09129373654 (تهران)
09352426817 09014800306 (مشهد )
09141873387 (شیراز )
09140994128 (کرمان )