- خشکبارجو
- مرکز مقالات
- چگونه خشکبار را با طعمدهندههای طبیعی طعمدار کنیم
چگونه خشکبار را با طعمدهندههای طبیعی طعمدار کنیم
خلاصه
1404/05/03
خشکبار طعمدار یک میانوعده خوشمزه و پرطرفدار است. در ایران به دلیل تنوع بالای ادویهها و گیاهان معطر، فرصتهای زیادی برای طعمدار کردن خشکبار به روشهای طبیعی وجود دارد. در ای
خشکبار طعمدار یک میانوعده خوشمزه و پرطرفدار است. در ایران به دلیل تنوع بالای ادویهها و گیاهان معطر، فرصتهای زیادی برای طعمدار کردن خشکبار به روشهای طبیعی وجود دارد. در اینجا چند روش و ایده برای طعمدار کردن خشکبار با استفاده از مواد طبیعی در ایران ارائه میشود:
**1. طعمدار کردن با ادویهها:**
* **زعفران:** زعفران یکی از با ارزشترین طعمدهندههای ایرانی است. برای طعمدار کردن پسته، بادام یا فندق، میتوانید ابتدا خشکبار را کمی خیس کنید و سپس با زعفران ساییده شده و مقدار کمی نمک مخلوط کنید. سپس در فر با حرارت ملایم خشک کنید.
* **زیره:** زیره سبز یا سیاه، عطر و طعم گرم و دلپذیری به خشکبار میدهد. میتوانید زیره را آسیاب کرده و با کمی نمک و فلفل قرمز مخلوط کنید و روی خشکباری مانند تخمه کدو بپاشید.
* **فلفل:** از انواع فلفلهای ایرانی مانند فلفل قرمز، فلفل سیاه یا حتی فلفلهای محلی تند برای طعمدار کردن خشکبار استفاده کنید. برای تهیه طعم تند و شیرین، فلفل را با مقداری شکر قهوهای یا شیره خرما مخلوط کنید.
* **دارچین و زنجبیل:** این دو ادویه گرم، عطر و طعم دلپذیری به خشکبار میدهند. میتوانید از پودر دارچین و زنجبیل برای طعمدار کردن بادام، گردو یا کشمش استفاده کنید.
* **ادویه کاری:** مخلوط ادویه کاری، ترکیبی از ادویههای مختلف مانند زردچوبه، گشنیز، زیره، فلفل و غیره است و طعم خاصی به خشکبار میدهد.
* **سماق:** سماق طعم ترش و ملایمی دارد و برای طعمدار کردن تخمه آفتابگردان یا بادام زمینی مناسب است.
**2. طعمدار کردن با گیاهان معطر:**
* **رزماری:** رزماری خشک شده، عطر و طعم قوی و خاصی دارد. میتوانید رزماری را با کمی روغن زیتون و نمک مخلوط کرده و روی بادام یا فندق بمالید و در فر خشک کنید.
* **آویشن:** آویشن خشک شده، طعم گیاهی و کمی تند دارد. میتوانید آویشن را با روغن زیتون و نمک مخلوط کرده و روی تخمه کدو یا تخمه آفتابگردان بپاشید.
* **نعناع:** نعناع خشک شده، طعم خنک و تازهای به خشکبار میدهد. میتوانید نعناع را با کمی شکر و نمک مخلوط کرده و روی کشمش یا توت خشک بپاشید.
* **شوید:** شوید خشک شده، طعم ملایم و دلپذیری دارد. میتوانید شوید را با روغن زیتون و نمک مخلوط کرده و روی تخمه کدو بپاشید.
**3. طعمدار کردن با آبلیمو و پوست مرکبات:**
* **آبلیمو:** آبلیمو طعم ترش و تازهای به خشکبار میدهد. میتوانید خشکبار را با آبلیمو و کمی نمک مخلوط کرده و در فر خشک کنید.
* **پوست پرتقال و نارنج:** پوست پرتقال و نارنج رنده شده، عطر و طعم بینظیری به خشکبار میدهند. میتوانید پوست
در سایت خشکبارجو، فروشندگان، تولیدی ها و عمده فروشی های آجیل و خشکبار می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و محصولات آنها دسترسی داشته باشند. سایت خشکبارجو به نشانی https://www.KhoshkBarjoo.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات آجیل و خشکبار می باشد.
**1. طعمدار کردن با ادویهها:**
* **زعفران:** زعفران یکی از با ارزشترین طعمدهندههای ایرانی است. برای طعمدار کردن پسته، بادام یا فندق، میتوانید ابتدا خشکبار را کمی خیس کنید و سپس با زعفران ساییده شده و مقدار کمی نمک مخلوط کنید. سپس در فر با حرارت ملایم خشک کنید.
* **زیره:** زیره سبز یا سیاه، عطر و طعم گرم و دلپذیری به خشکبار میدهد. میتوانید زیره را آسیاب کرده و با کمی نمک و فلفل قرمز مخلوط کنید و روی خشکباری مانند تخمه کدو بپاشید.
* **فلفل:** از انواع فلفلهای ایرانی مانند فلفل قرمز، فلفل سیاه یا حتی فلفلهای محلی تند برای طعمدار کردن خشکبار استفاده کنید. برای تهیه طعم تند و شیرین، فلفل را با مقداری شکر قهوهای یا شیره خرما مخلوط کنید.
* **دارچین و زنجبیل:** این دو ادویه گرم، عطر و طعم دلپذیری به خشکبار میدهند. میتوانید از پودر دارچین و زنجبیل برای طعمدار کردن بادام، گردو یا کشمش استفاده کنید.
* **ادویه کاری:** مخلوط ادویه کاری، ترکیبی از ادویههای مختلف مانند زردچوبه، گشنیز، زیره، فلفل و غیره است و طعم خاصی به خشکبار میدهد.
* **سماق:** سماق طعم ترش و ملایمی دارد و برای طعمدار کردن تخمه آفتابگردان یا بادام زمینی مناسب است.
**2. طعمدار کردن با گیاهان معطر:**
* **رزماری:** رزماری خشک شده، عطر و طعم قوی و خاصی دارد. میتوانید رزماری را با کمی روغن زیتون و نمک مخلوط کرده و روی بادام یا فندق بمالید و در فر خشک کنید.
* **آویشن:** آویشن خشک شده، طعم گیاهی و کمی تند دارد. میتوانید آویشن را با روغن زیتون و نمک مخلوط کرده و روی تخمه کدو یا تخمه آفتابگردان بپاشید.
* **نعناع:** نعناع خشک شده، طعم خنک و تازهای به خشکبار میدهد. میتوانید نعناع را با کمی شکر و نمک مخلوط کرده و روی کشمش یا توت خشک بپاشید.
* **شوید:** شوید خشک شده، طعم ملایم و دلپذیری دارد. میتوانید شوید را با روغن زیتون و نمک مخلوط کرده و روی تخمه کدو بپاشید.
**3. طعمدار کردن با آبلیمو و پوست مرکبات:**
* **آبلیمو:** آبلیمو طعم ترش و تازهای به خشکبار میدهد. میتوانید خشکبار را با آبلیمو و کمی نمک مخلوط کرده و در فر خشک کنید.
* **پوست پرتقال و نارنج:** پوست پرتقال و نارنج رنده شده، عطر و طعم بینظیری به خشکبار میدهند. میتوانید پوست
در سایت خشکبارجو، فروشندگان، تولیدی ها و عمده فروشی های آجیل و خشکبار می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و محصولات آنها دسترسی داشته باشند. سایت خشکبارجو به نشانی https://www.KhoshkBarjoo.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات آجیل و خشکبار می باشد.
بهترین فروشندگان آجیل و خشکبار به ترتیب ستاره در سایت خشکبارجو
اگر شما هم به کار خرید و فروش خشکبار،آجیل،میوه خشک،تنقلات،خواربار و غیره مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «خشکبارجو» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشندگان آجیل و خشکبار به ترتیب ستاره در سایت خشکبارجو
سایر مطالب آموزشی سایت خشکبارجو :
- خشکبار مناسب برای سالمندان
- روشهای سنتی خشککردن میوه
- تفاوت مغز بادام ایرانی و خارجی
- خشکبارهایی که نباید در یخچال نگهداری شوند
- بهترین شرایط انبار برای نگهداری خشکبار
- چرا آجیل کپک میزند
- قیمتگذاری مناسب برای آجیل و خشکبار
- چگونه خشکبار را به اروپا صادر کنیم
- نحوه صادرات خشکبار به کشورهای عربی
- تولیدکنندگان عمده آجیل در ایران
- پرفروشترین انواع آجیل در بازار