چگونه خشکبار را با طعم‌دهنده‌های طبیعی طعم‌دار کنیم

خلاصه
1404/05/03

خشکبار طعم‌دار یک میان‌وعده خوشمزه و پرطرفدار است. در ایران به دلیل تنوع بالای ادویه‌ها و گیاهان معطر، فرصت‌های زیادی برای طعم‌دار کردن خشکبار به روش‌های طبیعی وجود دارد. در ای



خشکبار طعم‌دار یک میان‌وعده خوشمزه و پرطرفدار است. در ایران به دلیل تنوع بالای ادویه‌ها و گیاهان معطر، فرصت‌های زیادی برای طعم‌دار کردن خشکبار به روش‌های طبیعی وجود دارد. در اینجا چند روش و ایده برای طعم‌دار کردن خشکبار با استفاده از مواد طبیعی در ایران ارائه می‌شود:

**1. طعم‌دار کردن با ادویه‌ها:**

* **زعفران:** زعفران یکی از با ارزش‌ترین طعم‌دهنده‌های ایرانی است. برای طعم‌دار کردن پسته، بادام یا فندق، می‌توانید ابتدا خشکبار را کمی خیس کنید و سپس با زعفران ساییده شده و مقدار کمی نمک مخلوط کنید. سپس در فر با حرارت ملایم خشک کنید.
* **زیره:** زیره سبز یا سیاه، عطر و طعم گرم و دلپذیری به خشکبار می‌دهد. می‌توانید زیره را آسیاب کرده و با کمی نمک و فلفل قرمز مخلوط کنید و روی خشکباری مانند تخمه کدو بپاشید.
* **فلفل:** از انواع فلفل‌های ایرانی مانند فلفل قرمز، فلفل سیاه یا حتی فلفل‌های محلی تند برای طعم‌دار کردن خشکبار استفاده کنید. برای تهیه طعم تند و شیرین، فلفل را با مقداری شکر قهوه‌ای یا شیره خرما مخلوط کنید.
* **دارچین و زنجبیل:** این دو ادویه گرم، عطر و طعم دلپذیری به خشکبار می‌دهند. می‌توانید از پودر دارچین و زنجبیل برای طعم‌دار کردن بادام، گردو یا کشمش استفاده کنید.
* **ادویه کاری:** مخلوط ادویه کاری، ترکیبی از ادویه‌های مختلف مانند زردچوبه، گشنیز، زیره، فلفل و غیره است و طعم خاصی به خشکبار می‌دهد.
* **سماق:** سماق طعم ترش و ملایمی دارد و برای طعم‌دار کردن تخمه آفتابگردان یا بادام زمینی مناسب است.

**2. طعم‌دار کردن با گیاهان معطر:**

* **رزماری:** رزماری خشک شده، عطر و طعم قوی و خاصی دارد. می‌توانید رزماری را با کمی روغن زیتون و نمک مخلوط کرده و روی بادام یا فندق بمالید و در فر خشک کنید.
* **آویشن:** آویشن خشک شده، طعم گیاهی و کمی تند دارد. می‌توانید آویشن را با روغن زیتون و نمک مخلوط کرده و روی تخمه کدو یا تخمه آفتابگردان بپاشید.
* **نعناع:** نعناع خشک شده، طعم خنک و تازه‌ای به خشکبار می‌دهد. می‌توانید نعناع را با کمی شکر و نمک مخلوط کرده و روی کشمش یا توت خشک بپاشید.
* **شوید:** شوید خشک شده، طعم ملایم و دلپذیری دارد. می‌توانید شوید را با روغن زیتون و نمک مخلوط کرده و روی تخمه کدو بپاشید.

**3. طعم‌دار کردن با آبلیمو و پوست مرکبات:**

* **آبلیمو:** آبلیمو طعم ترش و تازه‌ای به خشکبار می‌دهد. می‌توانید خشکبار را با آبلیمو و کمی نمک مخلوط کرده و در فر خشک کنید.
* **پوست پرتقال و نارنج:** پوست پرتقال و نارنج رنده شده، عطر و طعم بی‌نظیری به خشکبار می‌دهند. می‌توانید پوست
در سایت خشکبارجو، فروشندگان، تولیدی ها و عمده فروشی های آجیل و خشکبار می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و محصولات آنها دسترسی داشته باشند. سایت خشکبارجو به نشانی https://www.KhoshkBarjoo.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات آجیل و خشکبار می باشد.
بهترین فروشندگان آجیل و خشکبار به ترتیب ستاره در سایت خشکبارجو
فروشگاه
نارگیل داودی
مشهد
09929297082
فروشگاه
خشکبار و لواشک خانگی اروما
ارومیه
09330166432
فروشگاه
کشمش آفتابی عمده خرده
یزد
09903517001
فروشگاه
انجیر مرغوب استهبان (زرد)
بندر عباس
09175122434
فروشگاه
خرید فروش حبوبات و خشکبار
اراک
09125239353
فروشگاه
زرشک،انجیر،بادام
خرم‌آباد
09174479523


اگر شما هم به کار خرید و فروش خشکبار،آجیل،میوه خشک،تنقلات،خواربار و غیره مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «خشکبارجو» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشندگان آجیل و خشکبار به ترتیب ستاره در سایت خشکبارجو
09929297082 (مشهد )
09175122434 (بندر عباس)
09174479523 (خرم‌آباد )
09371078416 (رشت )
09180045372 (سنندج )
09196610229 (قزوین)
09336049684 (زاهدان )
09150079781 (بجنورد )
09371919788 (شهرکرد)
09373347240 (بوشهر)
09137532610 (بوشهر)
09145425142 (ارومیه)
09145094275 (ارومیه)
09100490917 (تبریز)
09390510175 (تبریز)
09129373654 (تهران)
09352426817 09014800306 (مشهد )
09141873387 (شیراز )
09140994128 (کرمان )
09124077427 (تهران)