- خشکبارجو
- مرکز مقالات
- استفاده از خشکبار در تهیه کیک و شیرینی
استفاده از خشکبار در تهیه کیک و شیرینی
خلاصه
1404/06/19
استفاده از خشکبار در تهیه کیک و شیرینی در ایران یک سنت دیرینه و محبوب است. خشکبار نه تنها طعم و عطر بینظیری به کیک و شیرینی میبخشند، بلکه ارزش غذایی آنها را نیز افزایش میده
استفاده از خشکبار در تهیه کیک و شیرینی در ایران یک سنت دیرینه و محبوب است. خشکبار نه تنها طعم و عطر بینظیری به کیک و شیرینی میبخشند، بلکه ارزش غذایی آنها را نیز افزایش میدهند. در ایران، تنوع بالایی از خشکبار برای تهیه انواع کیک و شیرینی استفاده میشود که هر کدام ویژگیهای خاص خود را دارند.
**انواع خشکبار مورد استفاده در کیک و شیرینی در ایران:**
* **کشمش:** یکی از پرکاربردترین خشکبار در تهیه کیک، کلوچه، شیرینی و نان است. کشمش به دلیل طعم شیرین و بافت نرمی که دارد، محبوبیت زیادی دارد. انواع مختلف کشمش مانند کشمش پلویی، کشمش سبز و کشمش آفتابی در تهیه انواع شیرینی مورد استفاده قرار میگیرند.
* **گردو:** گردو به دلیل طعم و عطر خاص و بافت تردی که دارد، یکی از محبوبترین خشکبار در تهیه کیک و شیرینی است. از گردو به صورت خرد شده یا آسیاب شده در داخل کیک، شیرینی و کلوچه استفاده میشود و همچنین برای تزیین روی آنها نیز کاربرد دارد.
* **بادام:** بادام نیز مانند گردو به دلیل طعم و بافت خاص خود، در تهیه انواع کیک و شیرینی مورد استفاده قرار میگیرد. از بادام پرک، بادام آسیاب شده و خلال بادام برای تهیه و تزیین شیرینیها استفاده میشود.
* **پسته:** پسته به دلیل رنگ سبز زیبا و طعم خوشمزهای که دارد، یکی از خشکبارهای لوکس و پرطرفدار در ایران است. پسته بیشتر برای تزیین روی کیک و شیرینی و همچنین در داخل برخی از شیرینیها مانند باقلوا و قطاب استفاده میشود.
* **فندق:** فندق به دلیل طعم و عطر خاص خود، در تهیه برخی از انواع کیک و شیرینی مورد استفاده قرار میگیرد. از فندق آسیاب شده و خرد شده در داخل کیک و شیرینی استفاده میشود و همچنین برای تزیین روی آنها نیز کاربرد دارد.
* **برگه زردآلو و قیسی:** برگه زردآلو و قیسی به دلیل طعم ترش و شیرین و بافت نرمی که دارند، در تهیه برخی از شیرینیها و کلوچهها مورد استفاده قرار میگیرند.
* **انجیر خشک:** انجیر خشک به دلیل طعم شیرین و بافت خاص خود، در تهیه برخی از انواع کیک و شیرینی مورد استفاده قرار میگیرد.
* **خرما:** خرما به دلیل طعم شیرین و ارزش غذایی بالایی که دارد، در تهیه برخی از کیکها و شیرینیهای رژیمی و سنتی مورد استفاده قرار میگیرد. از خرما به صورت پوره شده یا خرد شده در داخل کیک و شیرینی استفاده میشود.
* **توت خشک:** توت خشک به عنوان یک شیرین کننده طبیعی و مغذی، در برخی از انواع شیرینی و کلوچه استفاده میشود.
**کاربردهای خشکبار در کیک و شیرینی:**
* **افزودن طعم و عطر:** خشکبار به کیک و شیرینی طعم و عطر منحصر به فردی میبخشند که میتواند تجربه خوردن آنها را لذتبخشتر کند.
* **بهبود بافت:** برخی از خشکبار مانند گردو و بادام بافت تردی به کیک و شیرینی میبخشند که باعث میشود آنها خوشایندتر شوند.
* **افزایش ارزش غذایی:** خشکبار سرشار از ویتامینها، مواد
در سایت خشکبارجو، فروشندگان، تولیدی ها و عمده فروشی های آجیل و خشکبار می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و محصولات آنها دسترسی داشته باشند. سایت خشکبارجو به نشانی https://www.KhoshkBarjoo.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات آجیل و خشکبار می باشد.
**انواع خشکبار مورد استفاده در کیک و شیرینی در ایران:**
* **کشمش:** یکی از پرکاربردترین خشکبار در تهیه کیک، کلوچه، شیرینی و نان است. کشمش به دلیل طعم شیرین و بافت نرمی که دارد، محبوبیت زیادی دارد. انواع مختلف کشمش مانند کشمش پلویی، کشمش سبز و کشمش آفتابی در تهیه انواع شیرینی مورد استفاده قرار میگیرند.
* **گردو:** گردو به دلیل طعم و عطر خاص و بافت تردی که دارد، یکی از محبوبترین خشکبار در تهیه کیک و شیرینی است. از گردو به صورت خرد شده یا آسیاب شده در داخل کیک، شیرینی و کلوچه استفاده میشود و همچنین برای تزیین روی آنها نیز کاربرد دارد.
* **بادام:** بادام نیز مانند گردو به دلیل طعم و بافت خاص خود، در تهیه انواع کیک و شیرینی مورد استفاده قرار میگیرد. از بادام پرک، بادام آسیاب شده و خلال بادام برای تهیه و تزیین شیرینیها استفاده میشود.
* **پسته:** پسته به دلیل رنگ سبز زیبا و طعم خوشمزهای که دارد، یکی از خشکبارهای لوکس و پرطرفدار در ایران است. پسته بیشتر برای تزیین روی کیک و شیرینی و همچنین در داخل برخی از شیرینیها مانند باقلوا و قطاب استفاده میشود.
* **فندق:** فندق به دلیل طعم و عطر خاص خود، در تهیه برخی از انواع کیک و شیرینی مورد استفاده قرار میگیرد. از فندق آسیاب شده و خرد شده در داخل کیک و شیرینی استفاده میشود و همچنین برای تزیین روی آنها نیز کاربرد دارد.
* **برگه زردآلو و قیسی:** برگه زردآلو و قیسی به دلیل طعم ترش و شیرین و بافت نرمی که دارند، در تهیه برخی از شیرینیها و کلوچهها مورد استفاده قرار میگیرند.
* **انجیر خشک:** انجیر خشک به دلیل طعم شیرین و بافت خاص خود، در تهیه برخی از انواع کیک و شیرینی مورد استفاده قرار میگیرد.
* **خرما:** خرما به دلیل طعم شیرین و ارزش غذایی بالایی که دارد، در تهیه برخی از کیکها و شیرینیهای رژیمی و سنتی مورد استفاده قرار میگیرد. از خرما به صورت پوره شده یا خرد شده در داخل کیک و شیرینی استفاده میشود.
* **توت خشک:** توت خشک به عنوان یک شیرین کننده طبیعی و مغذی، در برخی از انواع شیرینی و کلوچه استفاده میشود.
**کاربردهای خشکبار در کیک و شیرینی:**
* **افزودن طعم و عطر:** خشکبار به کیک و شیرینی طعم و عطر منحصر به فردی میبخشند که میتواند تجربه خوردن آنها را لذتبخشتر کند.
* **بهبود بافت:** برخی از خشکبار مانند گردو و بادام بافت تردی به کیک و شیرینی میبخشند که باعث میشود آنها خوشایندتر شوند.
* **افزایش ارزش غذایی:** خشکبار سرشار از ویتامینها، مواد
در سایت خشکبارجو، فروشندگان، تولیدی ها و عمده فروشی های آجیل و خشکبار می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و محصولات آنها دسترسی داشته باشند. سایت خشکبارجو به نشانی https://www.KhoshkBarjoo.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات آجیل و خشکبار می باشد.
بهترین فروشندگان آجیل و خشکبار به ترتیب ستاره در سایت خشکبارجو
اگر شما هم به کار خرید و فروش خشکبار،آجیل،میوه خشک،تنقلات،خواربار و غیره مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «خشکبارجو» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشندگان آجیل و خشکبار به ترتیب ستاره در سایت خشکبارجو
سایر مطالب آموزشی سایت خشکبارجو :
- راهنمای تهیه آجیل خانگی
- خشکبار مناسب برای بیماران سرطانی
- فواید انجیر خشک برای معده
- چگونه کشمش را ضدعفونی کنیم
- فواید پوست گردو
- نحوه تشخیص کپک در مغز گردو
- آیا میتوان آجیل را دوباره برشته کرد
- بهترین خشکبار برای تابستان
- آیا مصرف آجیل در دوران سرماخوردگی مفید است
- کدام خشکبار ملین هستند
- آیا خشکبار باعث یبوست میشود